Levering & Retourneren

Van 15 februari tot 23 februari verzenden we geen pakketen ivm een inkoop periode in het buitenland, we zoeken weer de leukste items voor u uit. Bestellingen kunnen geplaatst worden en worden op 24 februari verzonden. Alle bestelling die geplaatst zijn op uiterlijk 14 februari worden nog direct verzonden. alvast bedankt voor uw begrip.

Alles over de levering en het retourneren van uw bestelling

Wat zijn de verzendkosten?

We berekenen over onze producten vaste verzendkosten. Deze bedragen 2,95 euro incl BTW. Bij een besteding boven de 100,00 euro incl BTW rekenen we geen verzendkosten. De prijs voor verzenden wordt in de betaling meegenomen, dus bovenop het bedrag van de bestelling komt 2,95 euro. Dt ziet u in uw winkelwagentje.

Met welke logistieke partners werken wij samen?
De verzending in Nederland wordt verzorgd door PostNL.

Hoe verloopt de verzending?
Nadat u de bestelling heeft geplaatst bij seniorenkleding.nl ontvangt u een bevestigings e-mail op het door u opgegeven e-mail adres. Hierna wordt uw bestelling bij ons in werking gezet. Bestellingen worden de binnen 1 dag verwerkt zodat u uw bestelling binnen 2 en uiterlijk 3 dagen in huis heeft. Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, wordt het pakket overgedragen aan PostNL. Zodra de bestelling bij PostNL is, ontvangt u van ons een tweede e-mail met hierin een trackingcode.

Uw ontvangt van ons een email met daarin alle informatie omtrent de bezorging van uw pakket door PostNL, hier treft u o.a. de trackingcode en een linkje om uw pakket te volgen. Deze trackingcode kunt op de website van PostNL invullen om uw pakket te volgen.De bezorger van PostNL biedt u het pakket thuis aan. Als u niet thuis bent wanneer uw pakket bezorgd wordt biedt PostNL u het marionmode.nl pakket de volgende dag aan op het dichtstbijzijnde postkantoor. De geadresseerde kan de zending binnen 1 week op het Postkantoor afhalen.

Op welke tijd levert PostNL?
Na aflevering van het pakket door seniorenkleding.nl bij PostNL. Levert PostNL uw pakket de eerste werkdag na de dag van aanbieding af.

Het pakket is niet aangekomen. Wat nu?
Is het pakket na enkele dagen nog steeds niet bij u afgeleverd en is het ook niet afgeleverd bij de buren? Dan verzoeken wij u in dit geval contact met ons op te nemen, zodat we uw pakket opnieuw kunnen opsporen. Het artikel wordt opnieuw naar u verzonden indien deze nog voorradig is. Stuur hiervoor een e-mail naar info@seniorenkleding.nl of bel ons op 0229-211969.

Retouren
Meld uw retour aan per email op dit email adres: info@marionmode.nl en u ontvangt een retouretiket per email. Deze kunt u uitprinten en op uw pakketplakken en afgeven bij een DHL parcelshop bij u in de buurt. Op deze pagina kunt het dichtstbijzijnde adres van de DHL parcelshop vinden om uw retourpakket in te leveren. U krijgt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw zending. Niet goed, geld terug. Zodra uw bestelling retour is zullen we het geld binnen 3-7 werkdagen retour storten op dezelfde rekening waarvandaan betaald is. Hiermee voldoen wij ruim aan de wettelijke eis van terugbetalen binnen 14 dagen nadat u het pakket heeft verzonden. Mocht u dus niet binnen 7 werkdagen uw geld retour ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via info@seniorenkleding.nl of bel op 0229-211969. Wij helpen u graag! U mag de kleding passen, maar niet dragen. Geretourneerde kleding die beschadigd is kunnen wij niet volledig terugbetalen. Eventuele portokosten van de heenzending worden bij retourneren wel vergoed indien de gehele zending retour komt. Ook in de uitverkoop heeft u het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen.

Retouren vanuit het buitenland
Retour vanuit het buitenland is voor eigen rekening. Meld uw retour per email aan en u kunt het pakket naar onderstaand adres retourneren. Zo kan retourneren snel en eenvoudig.

Adresgegevens
Marionmode/Seniorenkleding
Keern 227a
1689 PB Zwaag, Nederland

Ontdek onze nieuwste items